ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Какво да Му подарим за Свети Валентин?

Какво да Му подарим за Свети Валентин?

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k526
Валентинки

Свети Валентин е празникът на влюбените. Често обаче фокусът се измества и всичко опира до невероятните усилия, които мъжете полагат, за да задоволят очакванията на приятелката си.

Истината е, че представителите на силния пол също тайничко се надяват, че ще получат нещо в замяна. Ето кои са най-подходящите подаръци, с които ще докажете, че наистина мислите за него:

Аксесоари за колата. Всъщност най-добре би било да му купите нова кола, но малко жени са склонни да направят това за мъжа до себе си. Всяка нова принадлежност за автомобила обаче би го накарала да се радва като малко дете. А и със сигурност поне веднъж ви е споделил какво точно му липсва.

Подстригване и бръснене. Козметиката за бръснене е доста тривиален подарък, но пък е нещо, от което всеки мъж се нуждае. Ако искате да го изненадате истински обаче, може да заложите на добра машинка за бръснене и подстригване, с различни тримери, да става за скъсяване на брада, подстригване и/или обезкосмяване на тяло. На пазара се предлагат наистина впечатляващи неща на достъпни цени.

Парфюм. Повечето мъже имат един любим парфюм и купуват само него. Купете му голяма разфасовка от него – така ще решите проблема с ежемесечното ходене до магазина за доста време напред.

Дреха. Мъжете не обичат да пазаруват и да избират с часове дрехите си, но ако в гардероба си открият онова яке, за което нямаха достатъчно спестени пари, наистина биха се зарадвали.

Нещо специално. Тук не говорим за лигавите подаръци, които мъжете буквално ненавиждат. Ако се появите пред него в ново секси бельо обаче, и го дарите с едно незабравимо преживяване в спалнята, той определено ще оцени старанието ви.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest