ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Джино отмъкна хонорарите на чалгаджийките

Джино отмъкна хонорарите на чалгаджийките

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k447
Джино отмъкна хонорарите на чалгаджийките

Любимецът на народа, победителят във ВИП Брадър - Джино Бианкалана, се възползва максимално от славата си. Той прибира по 2 бона само за да се появи в някоя от елитните столични дискотеки, пише ХотАрена.

Собствениците на дискотеките са се сетили, че присъствието на ергена в заведенията им гарантира посещаемост. Тарифата Джино определял спрямо заведението и сам решавал дали да приеме. Цената не падала под 2 бона. Присъствието на звездата била истински печеливша реклама и геренирала вълна от хора, респективно и доходи.

Джино бил на изключителна далавера от участията си. За разлика от фолк певиците, на които все пак се налага да пеят, за да изкарат парите си, американецът просто трябвало да се появи и да седне на ВИП сепарето.

Половината от парите той получавал на ръка, а останалите 1000 му били давани под формата на консумация на изискани питиета. Парите и бързите свалки станали единственото, за което нашенецът мислел в последно време, което правело все по-лошо впечатление на верните му фенове.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest