ezine.bg»Статии»Семейство»Семейни Отношения»Връзка с по-млад мъж: Как да я запазим?

Връзка с по-млад мъж: Как да я запазим?

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k493
По-млад мъж
Сгъваема UV дезинфекционна лампа
Практичен аксесоар за вашия дом:
Сгъваема UV дезинфекционна лампа
60.00 лв.
Виж ››

Въпреки освободения свят, в който живеем, все още се гледа с лошо око на жените, които ходят с по-млади мъже от тях. В това не само че няма нищо лошо, дори напротив – това кара дамите да разцъфнат.

Двойките, в които мъжът е по-млад, стават все по-популярни у нас и в чужбина. Установено е, че в този партньор жените търсят и намират не опора и защита, а разбиране и страст. Процентът на подобни бракове постоянно расте, като масово се среща 40-годишни дами да се омъжват за 25-30 годишни мъже.

Дори вече да са успели да хванат младото гадже, дамите трябва много да внимават, за да не го загубят. Ето какво е най-добре да правите, ако искате той да остане с вас до края на живота ви:

Не ревнувайте

Или поне не го показвайте. Така няма да му дадете някоя лоша идея, а и ще запазите имиджа си на сигурна в себе си жена.

Не му споделяйте за разкрасителните си процедури

Любов

Независимо на колко сте години, имайте предвид, че няма мъж, на когото му се слуша за целулит, хапчета за отслабване, козметични процедури и всякакви видове подмладяващи кремове.

Мислете за себе си

Ако решите да си купите скъпо бельо или секси рокля, то го правете, за да се почувствате красива, а не за да му угодите на него. Сега е времето да сте щастлива и той трябва да ви приема такава, каквато сте. Дори да не готвите.

Възползвайте се от страхотния секс

Освен за удоволствие сексът може успешно да се използва и за лечение. Той лекува болести, премахва стреса и затрудненията в общуването, а и е една добра тренировка.

Разполагате с любим, дете и равноправен партньор

Това обаче не значи, че трябва постоянно да го напътствате. Ако изиграете картите си правилно, този човек може да стане и баща на децата ви, а не искате да стъпквате самочувствието и самоувереността му от самото начало.

Не забравяйте за козметиката

Съвременната индустрия за красота предлага много начини за [разкрасяване]. Няма нищо лошо да се възползвате от тях, но не трябва да прекалявате. Той ви е харесал такава, каквато сте. Не се променяйте драстично, но и не се запускайте, ако не искате да го отблъснете.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest