ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Какво вино подхожда на вашата зодия?

Какво вино подхожда на вашата зодия?

MarianeMariane
Джедай
143276420
Вино

Ако сте от онези хора, които сутрин, още със ставането от кревата, проверяват какво вещаят звездите за днешния ден, то непременно трябва да разберете какво вино подхожда на вашата зодия.

А ако сте от онази категория хора, които с насмешка подминават хороскопите и никога не ги четат - то задължително трябва да прочетете следващите редове, за да разберете кое ароматно вино на кой от вашите познати да подарите.

Овен - Овните са известни с независимия си характер, със своята дързост и смелост. Ето защо нищо не описва така добре характера им, както чаша добре изстудено Шардоне.

Розе

Телец - Представителите на тази зодия са естети и чревоугодници. Ако зависи от тях, те ще сложат на трапезата си само най-доброто. За тях е и едно от най-хубавите и скъпи вина на света - френският еликсир Пино Ноар.

Близнаци - Двойнствената природа на Близнаците диктува не само поведението им, но и избора им на напитки. За тях се препоръчва Ризлинг, който е както сладък, така и кисел, ароматен и вкусен.

Рак - Представителите на една от най-традиционните зодии, които се отличават със силна воля, биха предпочели силно младо вино, като Риоха, което отлично се съчетава с много деликатеси.

Лъв - За царя на животните трябва да се намери вино, което да задоволи не само сетивата му, но и да се съчетае с романтичната му натура. Това вино е Божоле.

Дева - Перфектното вино за Девите е Совиньон Блан. Със своята цитрусова свежест и аромат на билки, то импонира отлично на земната натура на представителите на тази зодия.

Бутилка вино

Везни - За тази зодия са запазени шумящите вина, независимо дали бели, червени или розе. Те ще отговорят на нуждата на девите от красота, нежност и блясък, както и баланс.

Скорпион - страстната натура на Скорпиона търси сладостта на живота и за тях е най-подходящо вино Сира.

Стрелец - на целеустремените Стрелци ще допадне наситеното с аромат и вкус вино Малбек.

Козирог - Изненадайте приятно козирозите, като им поднесете чаша добре изстудено австрийско вино Силвандер. То ще бъде идеално за тази толкова привързани към парите, властта и славата зодия.

Водолей - Динамичните и непредсказуеми Водолеи имат нужда от биодинамично вино, което се прави според циклите на Луната.

Розе - Истински творци, чувствителни и кълбо от емоции са рибите. На тях най-добре би им подхождал магнетичния вкус на Розето.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest