ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Ужас! Взимат сина на Мария Силвестър

Ужас! Взимат сина на Мария Силвестър

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k495
Ужас! Взимат сина на Мария Силвестър

Мария Силвестър и бившият ѝ мъж Силвестър Силвестров влизат в люта битка за попечителството на сина си. Актьорът използва подмолни номера, за да подлее вода на бившата си възлюбена.

9-годишният Давид днес живее при майка си и вижда баща си само в определените за това дни. Мъжът обаче бил твърдо решен да вземе детето за постоянно при себе си и се чудел каква интрига да заплете, за да бъде уважена молбата му за преразглеждане на попечителството.

Мария и Силвестър се разведоха преди повече от година. Актрисата го преживя сравнително лесно, но Силвестров и до ден днешен се надявал да стане чудо и двамата да се съберат.

За никого не е тайна, че той все още е лудо влюбен в нея, докато тя е напълно охладняла към него. Именно това провокирало неистова злоба у Силвестър, който прибегнал до грозни интриги, за да нарани Мария и да ѝ вземе детето.

Оказва се, че именно Силвестър е пуснал слуха за интимните отношенията между бившата му и Асен Блатечки. Колегата му наистина се закачал с Мария, но нараненият Силвестров раздухал нещата. Той не можел да преживее, че актрисата ще топли леглото на някой различен от него.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest