ezine.bg»Статии»Спорт и Диети»Здравословно Хранене»Тези билки ще потиснат големия апетит

Тези билки ще потиснат големия апетит

Спирулина
Еластични фитнес ленти с дръжки и педали + ръководство
Качество без компромис:
Еластични фитнес ленти с дръжки и педали + ръководство
29.00 лв.
Виж ››

Като че ли не остана човек, който да не мечтае да има стройно тяло без излишни тлъстини. Целта да си във форма за съжаление е толкова трудно достижима с всичките тези кулинарни изкушения, които ни заобикалят. Естествено това от своя страна избутва напред въпроса как да ограничим апетита си.

Въпреки наличието на всичките чудодейни хапчета, които ви предлагат, да разчитате на тях не е много добра идея. Експериментите с диети също не са много добри за здравето ви. Природата обаче има няколко безвредни, но много ефикасни метода за елиминиране на апетита. Ето и кои са те:

Спирулината е един от най-добрите примери за това. Когато приемате спирулина, тя увеличава своя обем в стомаха ви, който от своя страна подава сигнал към мозъка, че е заситен.

Друго ефективно средство срещу неудържимия апетит е мехурчестото водорасло. То потиска желанието за хранене и много експерти в областта на отслабването го предписват за реално и трайно отслабване.

Ангелика

Хвощът помага да се освободите от излишната течност, която се появява при затлъстяване. В народната медицина за загуба на тегло билките действат по два начина: образуват филм по вътрешната стена на стомаха, подуват се и увеличават обема си. Такива са водораслото спирулина, коренът от бяла ружа, ангеликата и лененото семе.

Най-често срещаният начин е да се използват различни видове билкови чайове за отслабване. Билките в тях увеличават лимфния дренаж на тъканите (като по този начин се подобрява храненето и метаболизма на тъканите) и изхвърлянето на токсините и шлаките от тялото става по-бързо и лесно.

Най-хубавото при употребата на билки за отслабване е, че те действат постепенно. Те свиват стомаха, намаляват апетита и това води до загуба на излишни килограми и то в рамките на един или два месеца. Освен това те имат антиоксидантен ефект, като бързо освобождават организма от вредните токсини. Така не само ще загубите излишно тегло, но и ще укрепите здравето си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest