ezine.bg»Статии»Звезди»Актьори»Блатечки го закъса! Фенки тероризират актьора

Блатечки го закъса! Фенки тероризират актьора

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k526
Асен Блатечки

Актьорът Асен Блатечки винаги се е радвал на засилено женско внимание. Към настоящия момент обаче ситуацията излизала извън контрол.

След аферата си с колежката си Диляна Попова, която му роди и дете, лошото момче на българското кино реши да се кротне. Малко след като се прибра при жена си Катерина обаче, той стана жертва на истински сексуален тормоз.

Всеки може да види как профила на Блатечки ежедневно е атакуван от солиден брой дами, някои от които минават границата на благоприличието. Освен в социалните мрежи обаче, Асен получава и провокативни послания и обаждания на личния си телефон. Жените звънят по всяко време, дори в малките часове на нощта, съобщава Блиц.

Положението изключително вбесявало жената на Блатечки. Катерина може и да е простила на актьора за Диляна, но била категорична, че ако отново го хване в крачка, завинаги ще е аут от семейния дом.

Асен се кълнял, че не познава тероризиращите го дами, но жена му всеки път държала сама да се убеди в това и постоянно проверявала профила и телефона на шавливия си съпруг.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest