ezine.bg»Статии»Звезди»Спортисти»Багата и Любина пред развод?

Багата и Любина пред развод?

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k447
Благой Георгиев

Благой Георгиев, по известен като Багата, е на път да се разведе. Едва година и половина след като сключи брак с дългогодишната си приятелка Любина, двамата преживяват сериозна криза.

Идеята за развода е на Любина, която била бясна, че ѝ се налага да стои сама по 9 месеца в годината. ММА боецът почти не се прибирал у дома, тъй като постоянно бил по състезания и в тренировъчни лагери. Това заставяло младата дама да прекарва поредица от самотни нощи в скромния им дом в Лас Вегас.

Нашенката нямала никакви приятели в Америка и се задоволявала с компанията на малкото си кученце порода Джак Ръсел, което съпругът ѝ ѝ подарил за рождения ден.

Докато бяха в България, Любина успя да пробие в родния хайлайф и си спечели немалко приятели още преди да стане на 20 години. Любовта ѝ към Багата обаче я накара да жертва всичко и да го последва в САЩ.

Днес тя горчиво съжалява за избора си и обмисля възможността за развод. Въпреки това красавицата провела зрял разговор с Багата и му дала шанс да промени нещата. Ако това не стане до няколко месеца обаче, Любина е решена да предприеме съответните законови действия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest