ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Годжи: Аз съм алкохолик!

Годжи: Аз съм алкохолик!

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k515
Годжи

Музикантът от Шоуто на Слави и най-добър приятел на водещия, китаристът Георги Милчев – Годжи, призна за проблема си с алкохола. Дълги години след като се опитваше да отрича състоянието си, днес той реши да се изправи очи в очи с него.

Годжи рядко дава интервюта. Наскоро обаче си позволи да проговори откровено за проблема си. Той призна, че няма как да започне да пише текст, без да е пил чаша или две вино. Това показа колко спешно се нуждае музикантът от медицинска помощ.

За проблемите на Годжи със спиртните напитки се говори от години. Именно на тях той дължи торбичките под очите си, както и разклатеното си здраве. Близки до него споделят, че той е на път да изгуби зъбите си заради зависимостта си, пише HotnewsBg.

Причина за състоянието на Геогри е Слави Трифонов. В началото на Шоуто на Слави репетициите и тренировките били почти постоянни, докато от екипът се превърнат в истински професионалисти. Стресът лишил музиканта от съня му и единствената утеха той намирал в чашката. Липсата на постоянна партньорка също си казала думата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest