ezine.bg»Статии»Звезди»Плеймейтки»Златка Димитрова: Няма да се омъжа за Миро!

Златка Димитрова: Няма да се омъжа за Миро!

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k494
Златка Димитрова: Няма да се омъжа за Миро!

Златка Димитрова, по-известна като Черната Златка обяви, че няма никакво намерение да се омъжва за Миро. Бременната в петия месец плеймейтка разкри интересни подробности около връзката си с бизнесмена.

Бившата Мис Плеймейт е бременна за втори път, след като преди две години направи спонтанен аборт и загуби бебето си. В предаването Папараци тя призна, че в онзи период действително е била в депресия, но се е възстановила сравнително бързо.

Относно връзката си с Миро Злати бе категорична, че не предстои сватба. Тя призна, че бракът за нея е отживелица и един подпис не може да подпомогне или да попречи на една връзка, пише КлюкиБг.

Дори да искаше брак обаче, това в момента е невъзможно. Златка разкри, че любимият ѝ Миро все още е женен. Причина за протакването на бракоразводното дело бил трети човек, чието име плеймейтката не пожела да сподели.

Тя обаче призна, че най-голямата ѝ мъка идва от майката на бизнесмена, която и да днес я обвинявала за краха на първия му брак. А всъщност Миро и жена му били разделени дълго преди Злати да се появи в живота му.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest