ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Симона Загорова залезе, изпадна в депресия

Симона Загорова залезе, изпадна в депресия

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k447
Симона Загорова залезе, изпадна в депресия

Певицата Глория не може да повярва на това, което сполетя дъщеря ѝ Симона Загорова. Младата надежда остана без фенове. Мъката ѝ е неутешима.

Преди година кариерата на Симона тръгна стремглаво нагоре. Тогава тя даде ясна заявка, че тръгва по стъпките на известната си майка. Днес обаче девойката е много притеснена, защото участията рязко намалели и стигнали до своя минимум.

Звездното бъдеще за Симона се отлага за неопределено време. Кариерата ѝ като певица върви надолу, а Глория се суети около нея и се чуди как да я избута отново на върха. Стигнало се е дори до там, че Гло води щерка си с нея на участия, където двете пеят в дует, пише КлюкиБг.

Симона била крайно депресирана от създалото се положение. От известно време тя живее с приятеля си Симеон, но финансовите проблеми налагали все по-често да взима заеми от родителката си. Глория вече се замисляла дали да не си я прибере у дома, но младото момиче не искало и да чуе. Депресията се засилвала, а скандалите с любимия се превърнали в ежедневие.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest