ezine.bg»Статии»Звезди»Спортисти»Боби Михайлов и жена му в лют скандал

Боби Михайлов и жена му в лют скандал

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k526
Боби Михайлов и жена му в лют скандал

Боби Михайлов не може да повярва на случващото се в семейството му. Дългогодишната му половинка, златното момиче Мария Петрова, му е повече от бясна.

Причината за грандиозния скандал, който Петрова вдигнала на Михайлов, станала случка, разиграла се на сватбата на дъщерята на Лъчо Танев – Теодора. Тя се състоя преди броени дни и събра редица родни знаменитости.

За щастие Мария не е заварила любимия си в обятията на друга. Той обаче направил нещо също толкова вбесяващо – започнал да води сина си Ники Михайлов от маса на маса и да го запознава с подходящи според него кандидатки.

Петрова била категорична, че това крайно унизило футболиста, който реално е достатъчно зрял сам да преценява с коя дама да бъде. След партито не един и двама се присмели зад гърба на Ники, пише КлюкиБг.

Михайлов бил категоричен, че е крайно време синът му да се занимава с чалгаджийки и златотърсачки. Решението му да запознава сина си с всяка неомъжена дама на сватбата обаче довело втората майка на Ники до бяс. Тя му изкрещяла, че никой не бива да унижава наследника си по този начин. И в крайна сметка се зарекла да не му проговори.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest