ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Катерина на Блатечки нападна Диляна

Катерина на Блатечки нападна Диляна

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k447
Диляна Попова

Катерина Горанова нападна любовницата на мъжа си. След като Асен Блатечки избра нея и се върна в семейния им дом, тя се почувства свободна да обижда без свян моделката Диляна Попова.

Причина за избухването на Горанова станаха новоизлюпените софиянци. Тя си позволи да отправи остри обиди към всички, които не са родом от София. В това число няма как да не попадне и Диляна Попова, която е родена в Гулянци.

В социалните мрежи Катерина избухна срещу хората, които до вчера са клали прасета на село, а днес, вече софиянци, се превръщат във вегани и вегетарианци, ревностно защитаващи правата на животните. Най-позорно е да се отречеш от същността си – завършва заядливия си пост жената на Блатечки, пише ХотАрена.

В изказването си Горанова не споменава Попова. Явно е обаче, че става въпрос за нея. Моделката от години се е отказала от месото. Асен Блатечки пък отскоро отново е започнал да тръби на ляво и на дясно, че нещото, което го изкарва извън нерви, е селският манталитет. Семейството води студена война с Попова, но тя като че ли няма намерение да се включва.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest