Ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Тримата най-големи интриганти сред зодиите

Тримата най-големи интриганти сред зодиите

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k77
Интриганти

Има три зодии в хороскопа, за които най-голямото удоволствие в живота е да плетат интриги. Проблемите на околните живо ги интересуват и не срещат никакви пречки в разпространяването на неверни слухове. Нека разберем кои са най-големите интриганти сред зодиите!

Четете внимателно следващите редове и си направете необходимите изводи. Ако имате хора в обкръжението си от тези зодии интриганти, трябва да бъдете нащрек. Не им се доверявайте сляпо и поставяйте под съмнение техните думи. Иначе има риск да си навлечете големи главоболия с тях.

Близнаци

Двуликият характер на Близнаците е причината да ги виждате и като ангели, и като дяволи. Те обичат да комуникацията и предразполагат хората да им споделят и най-големите си тайни, но след това може да използват тази информация срещу тях.

Зодия Дева

Близнаците се дразнят, когато някои парадира с щастието си и с радост биха пуснали някои неверен слух, за да разрушат хармонията и спокойствието, което демонстрирате пред всички.

Дева

Девите също обичат да интриганстват, особено с хора, които смятат за по-добри от себе си. Представителите на тази зодия са големи завистници и успехите на хората около тях ги карат да загубят самообладание.

По тази причина измислят редица несъвършенства на конкурентите си, като се опитват с клюки да уязвят тяхната увереност. Девите са безпогрешни в забелязването на детайлите и могат да открият страни от характера ви, които смятате, че добре сте прикрили. Но внимавайте с тях, защото те са сред големите интриганти.

Козирог

Козирозите са истински царе на машинациите и малко хора били ги посочили за интриганти, защото успяват отлично да прикрият следите си. Хората от тази зодия най-често се заплитат в любовни интриги, като поддържат връзки с повече от един партньор.

Те обичат да си доказват, че са харесвани и желани, а най-добре на егото им действа интересът на противоположния пол. Козирозите няма да се задоволят с вниманието на само един човек и затова често изневеряват.

Прочетете още важни факти за зодиите!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest