ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Бони със скандален любовник

Бони със скандален любовник

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k447
Бони

Фолкпевицата Бони си хвана нов любовник. Тя намери в негово лице решението за всичките си проблеми. Името му обаче предизвика скандал.

Бони мачка чаршафите с ромския музикант Диан, по-известен като Джамайката. 39-годишният ѝ колега има съпруга и деца, но през годините мина доста фолкпевици. За никого не е тайна, че е бил с Юнона, Адриана, Теди Александрова и още много други. Бройкаджията е успял да завърти главата и на Бони.

Бони и Джамайката са заедно от два месеца. Двамата гастролират заедно по участия и концерти. Освен това все по-често пеят и на цигански сватби, където Бони внася допълнителен колорит. Покрай изключително успешните бизнес отношения двамата са завързали и интимни такива. До момента Бони дори е нощувала няколко вечери в дома на Джамайката, пише КлюкиБг.

Днес Бони е изключително щастлива. Освен с любовник тя се е сдобила и повече пари. Перлата няма продуцент и прибира чисто по 2000-3000 лв. на вечер. За сватба пък двойката прибира по минимум 20 бона. Джамайката и Бони бавно и сигурно се превръщат в любимци на богатите цигани, което определено означава много пари.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Свързани рецепти