ezine.bg»Статии»Звезди»Манекенки»Стотици мъже тичат по петите на Диляна Попова

Стотици мъже тичат по петите на Диляна Попова

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k495
Диляна Попова

Диляна Попова определено предизвиква мъжкото внимание. Макар и с незаконно дете на ръце, тя остава една от най-желаните жени в България.

Асен Блатечки определено има за какво да съжалява. След като направи дете на Попова, той подви опашка и се върна при жена си. Актрисата обаче не страда дълго за него. Тя е обградена от мъжко внимание и се е заела сериозно да търси нов баща за малкия Борил.

Говори се, че мъжът до Диляна днес е Парашкев Тодоров. Двамата пуснаха снимки от екзотичната си почивка преди дни. Това обаче не отказва ухажорите на актрисата. Тя получава купища предложения и е истински изкушена от лукса, който може да има.

От известно време актрисата обикаля столичните улици с лъскав джип на стойност 100 хиляди лева. Оказва се, че той е подарък от упорит ухажор, който не приел отказа ѝ и го записал на нейно име, пише ХотАрена.

Попова обаче е коренно променена. След като се опари с Асен, тя е крайно предпазлива. Красавицата търси мъж, който няма да я доведе до същата заплетена ситуация. Още повече, че вече поставя Борил на първо място и търси най-доброто за него.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest