ezine.bg»Статии»Интимно»От колко секс имат нужда всъщност жените?

От колко секс имат нужда всъщност жените?

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
2k190310
Секси
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
Практичен аксесоар за вашия дом:
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
79.00 лв.
Виж ››

Всеобщo схващане е, че представителите на силния пол по-често имат нужда от секс в сравнение с дамите. Направено наскоро изследване обаче показва, че дамите също са големи мераклийки и не биха се лишили от ласки.

Съдейки по проучването, можем да заключим, че жените дори са по-големи сексуални хищници от мъжете, пишат чуждестранни издания.

Анализът е направен в Обединеното кралство, като в него за взели участие петстотин представителки на нежната половина от човечеството. Целта на проучването е била да разбие някои клишета, свързани със сексуалното поведение при жените.

Сред тях са и именно твърденията, че дамите не изпитват такъв голям интерес към секса, както мъжете, а също и не получават толкова голяма наслада от секса. В крайна сметка се оказва, че ситуацията наистина е различна.

Данните от проучванията им показват, че над петдесет на сто от дамите не мачкат толкова често чаршафите, колкото им се ще. Но цели 75 процента от тях имат голямо желание да го правят поне три пъти в седмицата. Има дори и такива, които искат да прекарват време под завивките над шест пъти в седмицата.

Либидо

Изследването показва още, че към днешна дата броят на жените, които могат да се похвалят с оргазъм, е нараснал в сравнение с преди две десетилетия. Оказва се още, че десет процента от дамите стигат до кулминацията по време на секс дори повече от един път.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest