ezine.bg»Статии»Спорт и Диети»Диети»Тайните за стройна фигура на Меган Фокс

Тайните за стройна фигура на Меган Фокс

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
2k190298
Меган Фокс
Еластични фитнес ленти с дръжки и педали + ръководство
Качество без компромис:
Еластични фитнес ленти с дръжки и педали + ръководство
29.00 лв.
Виж ››

В средата на август актрисата Меган Фокс роди момченце от колегата си Брайън Остин Грийн. И въпреки че звездата от Трансформърс мина през трета бременност определено няма проблем с излишните килограми и за разлика от свои холивудски колежки се възстановява далеч по-лесно след ражданията си. За всичко това обаче си има причина, която Меган разкрива пред своите почитатели.

Актрисата споделя, че се поддържа във форма, следвайки хранителен режим, в който не присъства мляко. Тя предпочита да набляга на суровите храни и най-вече свежите плодове, зеленчуци, семена.

За сметка на това избягва зърнените и бобовите храни, както и преработените продукти. Такъв тип меню е по-труден за набавяне във всеки един момент, но определено оказва своето въздействие върху звездата и тя се чувства много по-добре.

зеленчуци и плодове

Освен на правилно хранене обаче Меган залага и на специални упражнения, които се явяват нейните най-силни съюзници в борбата с излишните килограми.

Актрисата признава, че по време на своите бременности не само е следвала здравословен хранителен режим, но е правила и комплекси от упражнения, специално разработени за бъдещи майки.

Именно благодарение на тях тя винаги е в добра форма и е готова да се грижи за всички пакостници, които я очакват у дома.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest