Ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Деси Цонева още търпи униженията на бившия

Деси Цонева още търпи униженията на бившия

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k248
Деси Цонева още търпи униженията на бившия

Деси Цонева определено не е имала лек живот. Щерката на Митко Цонев, която бе обвинена, че не уважава паметта му с влизането си във ВИП Брадър, и до днес търпи униженията на бившия си съпруг.

Деси и Янчо Таков се развеждат преди пет години след две години семеен живот. Бащите на двамата се срещат няколко пъти, за да помогнат на младите да оправят отношенията си. Проблемите на Таков с наркотиците и нежеланието да се откъсне от лошата компания дори в името на детето обаче водят до пълен крах в отношенията им.

Още по време на бременността Деси е унижена от съпруга си. След скандал в колата той я удря и я изхвърля от автомобила. Дъщерята на легендарния водещ се моли само нищо да не се случи с детето ѝ. Следват множество публични унижения, които не спират и до днес, пише СлаваБг.

Преди време Деси и Янчо се срещат случайно в столично заведение. Двамата веднага влизат в спор, в който мъжът отново посяга на бившата си. Въпреки това тя не е спряла да поддържа отношения с него, но само в името на детето.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest