Ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Миглена Ангелова се сбогува с младостта

Миглена Ангелова се сбогува с младостта

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k250
Миглена Ангелова се сбогува с младостта

В последните години популярната тв водеща Миглена Ангелова не се появяваше често в медийното пространство. Днес тя се завърна с гръм и трясък в риалити предаването ВИП Брадър. За нещастие обаче това стана причина наяве да излезе неприятната истина, а именно, че Ангелова окончателно се е сбогувала с младостта.

Днес няма и следа от блясъка, който Миглена пазпръскаше в ранните си години. Следите от пораженията на времето във визията на г-жа Искрено и лично са видими отдалеч. Кожата ѝ е загубила еластичността си, а тъмните кръгове под очите биват неумело прикривани със слънчеви очила, пише КлюкиБг.

Подобно на много светски персони и Миглена е прибегнала до естетичните корекции. Тя е повдигнала клепачите си с ботокс, ефектът от който обаче е минимален. Старческите белези не притеснявали особено Миглена и тя избрала да се покаже така по телевизията.

След шоуто обаче е решена да използва хонорара си, за да посети Китай. Така няма да слуша коментарите по свой адрес, които и без това никога не са я трогвали, и ще изпълни една от своите най-големи мечти.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest