ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Софка отлага сватбата

Софка отлага сватбата

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k447
Софи Маринова

Софи Маринова и приятелят ѝ Гринго преживяват поредното сътресение във връзката си. Доскоро певицата тръбеше наляво и надясно, че вдига грандиозна сватба, но днес е категорична, че всичко се отлага.

Причината за всичко са изключително темпераментните характери на двамата влюбени. Софи е категорична, че няма да се омъжи за Гринго, докато той не падне на колене и не ѝ предложи официално с пръстен.

Освен липсата на истинско предложение, пречка за една предполагаема сватба са и многото ангажименти на влюбените. Целият ноември е изпълнен с участия за Маринова, а през декември тя ще се отправи на своето турне до Щатите. Там тя ще пее пред българите заедно с любимия си Гринго и Устата. Ако се стигне до сватба, то тя ще е най-рано следващата пролет, пише Лайфстайл.

Софи признава, че противоречията и пререканията с Гринго не спират и до днес. Двамата се карат ежедневно и си казват, че няма да се женят. След това бързо се сдобряват и отново започват да говорят за сватба. Освен това двойката активно работи за бебе, но за момента безрезултатно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest