ezine.bg»Статии»Здраве»Народна Медицина»Билките, които помагат при алкохолизъм

Билките, които помагат при алкохолизъм

1 от 5 Снимки

Плавун


Макар тази билка да е известна, че помага на хората, страдащи от дискова херния, всъщност действа добре и при алкохолизъм. Сложете 1 ч.л. от нея в 200 мл вода и кипнете сместа. Оставете за няколко минути на котлона, прецедете и пийте от нея всяка сутрин на гладно. Ако течността Ви идва в повече или Ви е прекалено неприятна, можете да я разделите на 3 дневни дози, но ги приемайте, преди да сте се нахранили.
Електронен термометър за деца
Препоръчано за деца:
Електронен термометър за деца
8.50 лв.
Виж ››

Макар пристрастяването към алкохола да е било известно като явление от векове, днес то се е превърнало в една от най-страшните болести на съвремието ни. И не си мислете, че то засяга само мъжете. Напротив, вече все повече жени страдат от алкохолизъм.

Най-важният фактор за решаването на този проблем е самият пристрастен да е наясно, че е зависим от алкохола. Едва след като приеме този факт, той ще има желание да се подложи на лечение.

Обикновено се предписват медикаменти, целящи преодоляване на чисто физическите кризи, настъпващи в организма след спирането на алкохола, които са последвани и от психическо лечение. Но това са модерните методи.

От край време природните лечители са се доверявали на билките и даровете на природата, за да се справят с този проблем. Ето защо тук ще Ви представим някои изцяло натурални методи, които можете да пробвате, преди допълнително да натоварвате вече увредения от алкохола си черен дроб:

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати