ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Борис Пилософ: Рени е дърво в леглото

Борис Пилософ: Рени е дърво в леглото

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k476
Рени

Фолкпевицата Рени от месеци не спира да се оплаква от мъжа си Борис и това как я е зарязал без пукнат лев. Мъжът не издържа и разкри, че причина за краха в отношенията им е резултат от креватните умения на Рени. И по-скоро от тяхната липса.

В Къщата на ВИП Брадър Рени доказа, че е кръгла нула в кухнята. Оказва се, че положението в спалнята е абсолютно същото. Борис Пилософ, който днес се носи на крилете на любовта с новата жена в живота си, се оказа дори твърде търпелив.

Рени определено не е цвете за мирисане. Треските за дялане в характера ѝ определено са повече от позитивите. На първо място е пълната липса на инициатива във всяко домакинско задължение и най-вече – готвенето.

Съквартирантите ѝ във ВИП Брадър са изумени как тя няма подобни навици особено при наличието на две вече пораснали деца, пише КлюкиБг.

Наред с кухнята Рени била пълен провал и в леглото. Днес Пилософ не спирал да се хвали, че новата му задоволява всяко негово желание – както в спалнята, така и в кухнята. Така той успа да удари Рени под кръста и ѝ върна за всички лоши неща, които изговори за него пред цяла България.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest