Ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Ивана изгони гаджето на щерката

Ивана изгони гаджето на щерката

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
Ивана

Фолкпевицата Ивана е бясна. Тя не може да понася гаджето на любимата си и единствена щерка.

Скромната Теодора винаги е радвала майка си. Както става често обаче, доброто момиче се е влюбило в неподходящия. Избраникът на сърцето на момичето е неин колега. Двамата учат заедно режисура.

Ивана винаги се е молела щерка ѝ да има повече късмет от нея в любовта и сериозно се бе притеснила, че девойката е все още сама.

Теодора е избрала момче от бедно семейство. Това нямаше да е толкова голям проблем, ако имаше поне грам обноски. Младокът обаче не само говорел с пълна уста, но и изнудвал Теди да плаща както за вечерите им, така и за дрехите му. За пръв път от години момичето си позволило да иска пари от майка си и то в особено големи размери, за да задоволява всяка негова прищявка, пише Kliuki.bg.

Раздорът настъпил преди дни. Ивана не издържала и изкрещяла на Теодора, че не иска този невъзпитан мъж в къщата си. Момичето, което за пръв път изпитва подобно увлечение обаче я заплашило, че повече няма да я види, ако каже още нещо против гаджето ѝ. Това накарало Ивана да се кротне, поне за момента.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати