ezine.bg»Статии»Звезди»Спортисти»Есмер и Благо се сдобряват в Барселона

Есмер и Благо се сдобряват в Барселона

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k451

Есмер Омерова, татарската танцьорка, която взе разведения български футболист Благой Георгив, омъжи се за него, роди му дете и горчиво съжали за избора си, постави ново начало. Двойката остави новороденото дете и пое на романтична почивка в Барселона.

Част от романтичния воаяж на двойката бе мачът между Реал Мадрид и Барселона. Есмер и Благо го изгледаха между стотици целувки и селфита време от трибуните на Ноу Кемп. Над една от снимките рускинята сподели: Човек не може да се върне в миналото и да промени старта си, но можем да стартираме сега и да променим финала, пише Slava.bg.

Поетичното връщане във времето и възраждането на тръпката рязко контрастира с един от кадрите, в който футболистът гледа отегчено в телефона си. Въпреки това двойката е решена да закрепи разклатените си отношения.

Коледа Благо и Есмер вече са планирали да прекарат с Давид и Йоана, децата на българина от бившата му Христина и малкия Елай, в Москва. Двамата напуснаха и общата къща, в който отглеждаха леопарда си, и се преместиха в чисто нов апартамент.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest