ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Любов в годината на Огнения петел за Стрелец

Любов в годината на Огнения петел за Стрелец

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
2k190329
Стрелец

Годината на Огнения петел ще е една от най-вълнуващите и романтичните за родените под знака на Стрелеца. Всички грижи, тревоги и перипетии, преживени през 2016 година, ще си останат в нея и през следващите дванадесет месеца те ще се наслаждават единствено на спокойна и зареждаща атмосфера.

Успех на любовния фронт ще имат както обвързаните, така и необвързаните Стрелци. Първите ще оценяват всеки миг, прекаран с любимия човек, и ще му се наслаждават пълноценно. Всички негови досадни привички вече ще им се струват като несъществени дреболии и дори няма да им отдават значение.

Това е огромен напредък за тях, тъй като доскоро хабяха прекалено много време и енергия, за да засипват партньора си с критика. За щастие в бъдеще всичко ще е различно. Съвместният бит ще доставя удоволствие на обвързаните Стрелци и едно от любимите им занимания през следващата година ще са дългите и задушевни разговори.

През тази година е добре също така се семейните Стрелци да се загрижат малко повече както за собственото си здраве, така и за това на тяхната половинка. Би се отразило чудесно на самите тях, а и на тандема им, ако започнат да се занимават с повече спортни активности. Правилното хранене също би допринесло за благото на връзката им.

Парти

Необвързаните Стрелци също ще изживеят своите мигове на щастие през 2017 година. За да се случи това по-бързо обаче, е нужно да излязат от уединението си и да водят по-активен социален живот. Всяко културно събитие, за което получат покана, ще е шанс не само да се позабавляват, но и да завържат ценни контакти.

Именно на едно от всички весели мероприятие, които им представят, ще се случи съдбовната среща, за която те така силно копнеят. След това ще се наложи единствено да бъдат по-смели и решителни в действията си, за да започнат връзка по-скоро. Ако обаче необвързаните Стрелци подходящ прекалено плахо в отношенията със своите нови познати, има опасност да изпуснат шанса, който Вселената им предоставя.

Всъщност, необвързани Стрелци, това, което се изисква от вас, е да бъдете малко по-безразсъдни и да не обмисляте прекалено задълбочено всяка своя следващата крачка.

С постоянните си притеснения и желанието си всичко да е под контрол разваляте магията на всеки романтичен момент. Позволете на приключенеца във вас да се изяви и приемете всички нови предизвикателства, които ще се появят на хоризонта ви през следващата година.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest