Ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Тъмни сили надвиснаха над Деси Цонева

Тъмни сили надвиснаха над Деси Цонева

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
Деси Цонева

Деси Цонева разкри тъмна тайна. Черна магия е съсипала брака ѝ с Янчо Таков-младши.

Щерката на покойния Митко Цонев се чувства крайно стресирана след престоя си във ВИП Брадър. Днес тя живее в дома на годеника си Георги Джамов, който наскоро ѝ предложи брак. След края на скандалджийското шоу тя се оказа на прага на втори брак. Въпреки че Джамов я шокирал с предложението, тя казала заветното Да.

Деси определено шокира феновете си, като обяви, че се е сгодила за застрахователния бос. Тя обаче има едно наум след първия си брак. Малко след като се омъжила за Янчо, тя направила шокиращо откритие, пише Kliuki.bg.

Изненадата ѝ обаче била огромна, когато малко след като с Таков станали семейство, Цонева открила странни предмети върху кухненския шкаф. Те били бобено зърно, две монети и статуетка на птичка. След консултация с познавачи тя разбрала, че това е черна магия, която кара всеки лев да излита от дома като птичка навън и носи нещастие.

Тя веднага изхвърлила предметите в течаща вода. Въпреки това нещастията започнали едно след друго и след две години двойката се разпадна с грандиозен скандал. Това е и причина този път да е особено внимателна, преди да встъпи в брак.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати