ezine.bg»Статии»Красота»Коса»Триковете, които превръщат изтощената коса в буйна грива

Триковете, които превръщат изтощената коса в буйна грива

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
2k190336
1 от 5 Снимки

1. Не изтощавайте излишно косата си


Боядисването, с преса, къдренето с маша и всички останали изтощителни процедури, на които подлагате косата си, също биха могли да я изтормозят допълнително през зимата и да я съсипят. Опитайте се, докато сте през зимата да се насладите на естествения вид на гривата си и не ѝ причинявайте излишни вреди;
Магнитни стелки за акупресура
Препоръчано за теб:
Магнитни стелки за акупресура
13.00 лв.
Виж ››

Зимата определено е сезон, през който трябва да полагаме по-сериозни грижи за косата си. Рязката смяна на температурите, леденият вятър, липсата на достатъчно слънце и промяната в хранителните ни навици оказват негативен ефект върху външния ни вид и отнемат от красотата ни.

Гривата ни става по-чуплива, пада често и не изглежда толкова жизнена и бляскава, колкото ни се иска. И все пак, дами, нека тези проблеми не съсипват самочувствието ви.

За щастие неприятностите с косата могат да бъдат овладени, стига да имаме воля и да сме достатъчни последователни в определени грижи. Вижте в галерията по-горе кои са най-важните тънкости, които трябва да следвате през зимните месеци, за да се радвате на изящна, игрива и силна коса дори когато навън всичко е скован от студ.

Уверяваме ви, че с тези топсъвети ще си спестите не само излишни нерви, но и разходите по скъпите разкрасителни процедури.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати