Ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Секссимволите, които загинаха на сцената

Секссимволите, които загинаха на сцената

3 от 5 Снимки

3. Джон Ерик Хексум


Изключително популярният американски актьор и модел Джон Ерик Хексум загина нелепо през 1984 година, като се простреля сам, докато снима серия от сериала си Ковър ъп. Поради забавяне на снимките, докато чакал да излезе на сцената, актьорът започва да си играе с пистолет, който е реквизит. На шега започнал да си играе на руска рулетка, без да подозира, че в оръжието има истински патрони. Така Хексум се прострелва сам в главата и умира на място.

Всеки поне веднъж в живота си е мечтал поне за малко да е под светлината на прожекторите, да бъде звезда и всички да повтарят с възхита името му. Няма как и да бъде по друг начин, при условие че на пръв поглед ежедневието на звездите изглежда повече от страхотно – луксозни къщи и коли, бижута, скъпи дрехи, връзки и познанства, обожавани са от милиони.

Може би ще ви е трудно да повярвате тогава, но звездите (актьори, музиканти, спортисти и т.н.) живеят опасно и - в някои случаи - дори има смъртоносни опасности за живота им. За съжаление, много са хората, които са загинали по време на изпълнение през последните десетилетия, а сред тях са някои от секссимволите, които така и не успяха да разгърнат напълно потенциала си.

В следващата галерия ви представяме най-тъжните истории на мъже актьори, които трагично са починали по време на изпълнение директно на сцената, на която са показвали таланта си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати