ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Какъв тип съпруг ще е той според зодията

Какъв тип съпруг ще е той според зодията

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k495
1 от 12 Снимки

Овен


С него определено няма да ви е скучно. Мъжете Овни са упорити, но и отдадени. Превърнали се в глава на семейството, ако ви обичат, то ще ви обичат вечно. Съпругът Овен никога не се отегчава от съпругата си. Той ѝ се възхищава и мечтае да изживява нови и нови неща с нея. Прекрасни партньори благодарение на своята практичност.
Двустенни термо чаши за кафе - 2 броя по 200 мл-10%
Качество без компромис:
Двустенни термо чаши за кафе - 2 броя по 200 мл
29.00 лв.
26.00 лв.
Виж ››

Няма спор – мечтата на всяка дама е да срещне мъжа, който ще е всичко за нея. Когато той е правилният, те създават здраво и щастливо семейство. По пътя обаче може да има много заблуди.

Следвайки мечтата си да откриете перфектния мъж, може да попаднете на големи препятствия. Встъпвайки в брак, избраникът ви може да се промени коренно, а дори да не настъпи в началото, след няколко години може да се запитате Аз изобщо познавам ли този човек?

Ако вече сте открили мъжа, за когото искате да се омъжите, дайте го по-спокойно. Свещеният съюз между мъж и жена не се прави по задължение и по презумпция - той трябва да е резултат от пълната симбиоза между двама души.

Затова вижте в нашата галерия какъв съпруг ще бъде той според зодиакалния си знак, което може да ви спести доста колебания и евентуални разочарования.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати