Ezine.bg»Статии»Красота»Лице и Тяло»Ето триковете, с които Ева Лонгория изглежда зашеметяващо на 41 г.

Ето триковете, с които Ева Лонгория изглежда зашеметяващо на 41 г.

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k77
2 от 5 Снимки

2. Фитнес


Телевизионната знаменитост редовно посещава фитнес залата, а когато прекали с кулинарните изкушения покрай празниците, увеличава времето на своите тренировки, за да възвърне предишните си килограми;

През март звездата от сериала Отчаяни съпруги ще навърши 42 години, но все още в идеална форма благодарение на няколко малки тайни за красота. Режимът на Ева Лонгория успешно поддържа младостта и красотата ѝ.

Актрисата се доверява предимно на спорта за поддържане на фигурата си. Тя признава, че обича да си хапва от всичко и затова диетите не са за нея, но компенсира със редовни тренировки.

Ева се доверява на своите методи, защото те от години има положителен ефект върху нейното тяло. За разлика от много свои колежки тя не се е отказала от хляба, местото или сладките изкупения, но се старае да ги хапва в умерени количества.

В менюто ѝ присъстват само качествени продукти и стои далеч от бързите храни. Като бивш треньор по аеробика Лонгория е дисциплинирана и спазва точно своята програма. Вижте нейните топсъвети в галерията горе.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати