Ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Мария призна: Не аз, Християн изневери

Мария призна: Не аз, Християн изневери

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254

Жестоката истина за раздялата на фолкпевицата Мария и бизнесмена Християн Гущеров излезе наяве. Докато всички говореха, че миньончето е слагало рога на възлюбения си, се оказа точно обратното. Наранената в случая е именно изпълнителката.

Мария не таи лоши чувства към Християн, но призна, че просто повече не можела да търпи изневерите му. Днес, когато всички я плюят, без да знаят истината, певицата се опитва да е силна.

Дори процесът на изневери да е бил двупосочен, на изпълнителката определено не ѝ е приятно само тя да бъде сочена като виновник за поредния разпаднал се брак, пише Kliuki.bg.

За изневерите на съпруга си певицата призна с половин уста. В последното си интервю тя не отговори на зададения ѝ въпрос, с което красноречиво показва, че има нещо и Хриси е бил доста палав и то – извън семейното ложе. Всеки сам отговаря за себе си – бе единственото, което певицата каза, но бе достатъчно за всички.

Разводът се очаква да приключи до лятото, а Мария и дъщеря ѝ Марая вече са се върнали в старото си жилище, от което преди 5 години ги измъкна Гущеров.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати