ezine.bg»Статии»Спорт и Диети»Фитнес»Малкия Херкулес порасна! Няма да го познаете

Малкия Херкулес порасна! Няма да го познаете

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
2k190336
Малкия Херкулес
Снимка: reps-id
Малкия Херкулес

Много от вас навярно си спомнят, че преди години в интернет циркулираха снимките на 6-годишно момченце с атлетично тяло, каквото дори възрастни мъже не могат да постигнат. Неговото име е Ричард Сандрак, но той стана популярен като Малкия Херкулес именно заради невероятната си мускулатура.

Ричард Сандрак е роден през 1992 година в семейството на украинците Павел и Лена Сандрак. Баща му дълго време се е занимавал с бойни изкуства, а майка му преподава аеробика. Именно спортната среда, в която Ричард расте, допринася той да се запали толкова активно по бодибилдинг още в невръстна възраст.

Когато той нашумява в цял свят с мускулите си, мнозина не могат да повярват, че е възможно малко дете да постигне подобни резултати, а други обвиняват родителите му, че именно те го подтикват към такава дейност, неприсъща за малчуган.

Все пак влечението на Ричард към фитнеса не продължава дълго. След 11-годишна възраст родителите му се разделят и той поема по нов път. Тренировките вече не са му приоритет и днес от някогашното му тяло няма и следа.

Момчето се изявява като каскадьор в киното, но изглежда далеч по-нормално, отколкото на 6-годишна възраст. Вижте и вие удивителната промяна, настъпила с него в галерията по-горе.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати