ezine.bg»Статии»Красота»Домашни Процедури»Маски с белтък за чиста, гладка и красива кожа

Маски с белтък за чиста, гладка и красива кожа

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
2k190298
1 от 3 Снимки

1. Изглаждаща маска за лице с белтък


Тази маска е изключително лесна и доста ефикасна. Подходяща е за дамите след 20 години, които вече започват да забелязват фини бръчици по лицето си, но все още им е рано да използват агресивни кремове против бръчки.

За да си я направят, трябва просто да чукнат едно яйце и да разделят белтъка от жълтъка. После е необходимо да разбият бялата част на пяна и с нея да намажат добре почистеното си лице. Така трябва да престоят, докато белтъкът изсъхне и след това да го отмият леко с хладка вода.
Професионална UV- LED Лампа за Маникюр с таймер
Практичен аксесоар за вашия дом:
Професионална UV- LED Лампа за Маникюр с таймер
49.99 лв.
Виж ››

Маските с белтък са едно достъпно и много ефикасно средство, с което жените на различна възраст биха моглите да се разкрасят. Те се приготвят лесно и не натоварват бюджета като скъпоструващите козметични продукти и процедури.

Освен това благотворното им действие може да се почувства и види още след първото прилагане. Затова козметиците горещо ги препоръчват на дамите, които държат на безупречния си вид. В галерията по-горе ще откриете рецепти за три домашни маски с белтък, които ще ви преобразят.

Те може и да ви изглеждат като бабини помади, но повярвайте, струва си да ги опитате. Благодарение на белтъка и всички останали съставки натрупаните замърсявания в порите ви ще бъдат почистени, бръчките ви ще са изгладени, а кожата ще е гладка и чиста.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest