Ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Най-красивият престъпник влиза във ВИП Брадър

Най-красивият престъпник влиза във ВИП Брадър

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254

ВИП Брадър 2017-та ще е най-шокиращият за всички времена. Новината, че в Нови хан ще влезе един от най-известните престъпници в света, остави аудиторията без думи.

Престъпникът, който ще бъде част от съквартирантите във Вип Брадър, е Джеръми Мийкс - най-известният американски затворник. Той придоби сериозна слава след като снимките му се появиха в медиите. Мъжът бе обявен за най-красивият затворник и веднага след като излезе от затвора, получи предложение от Филип Плейн. Вече от няколко месеца Джеръми е един от моделите на марката.

Новият сезон на най-популярното риалити обещава да бъде горещ и провокативен. Продуцентът Нико Тупарев е осигурил най-големият бюджет за предаването, даван някога. Това ще осигури богата палитра от родни естрададжии, силиконки и поп фолк фурии. Преди дни стана ясно, че в Къщата ще влезе и германката Мадам Дешайн - 33-годишната дама с най-огромния бюст в Европа. Само тя ще получи шейсет бона за едно денонощие в Нови хан, пише Razkritia.com.

Дешайн може и да вземе много, но красавецът Джеръми определено ще прибере дори още по-умопомрачителен хонорар. Говори се, че продуцентите на шоуто водят преговори с екипа на модела да остане във ВИП Брадър за една седмица.

За всеки от дните той ще вземе 30 000 долара. Това прави приблизително 400 бона. Това прави шоуто най-скъпото в България за момента. Сред останалите изненади ще са певиците Емануела и Алисия - по-горещи и откровени от всякога.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати