ezine.bg»Статии»За Дома»Домашните животни влияят на енергията в дома

Домашните животни влияят на енергията в дома

Домашни Животни
Комплект за готвене от 9 части
Качество без компромис:
Комплект за готвене от 9 части
193.84 лв.
Виж ››

Домашните животни влияят върху енергията на дома ви. Те уравновесяват отрицателната енергия. И същевременно подпомагат заздравяването на семейните връзки.

Кучето е най-верният приятел на човека. Не отглеждайте обаче в жилището си зло куче. Агресивният лаещ любимец ще неутрализира всичките ви усилия да стабилизирате домашната обстановка. За да има добра енергия домът ви, нека в него живее само дружелюбно и добродушно куче.

Котки

Котките прочистват дома от лоша енергия. Писаните безпогрешно откриват източника на негативни емоции. И като истински страдалци поемат доброволна тъмната енергия върху себе си. Котето е умалено копие на тигъра. А според китайците той символизира защитата от външната агресия.

Рибки

Рибките изпълняват желания, предпазват собствениците си от зли очи и привличат пари в къщата. Китайците вярват дори, че декоративните рибки могат да избавят жени от безплодие. Добре е рибите в аквариума да са 9 на брой. Най-много щастие носят златните рибки.

А черна рибка предпазва от уроки. Аквариумът трябва задължително да е в помещение с прозорци, тъй като в противен случай паричните потоци няма да валят към вашия дом.

Костенурката носи мъдрост на стопаните си. Подпомага умственото развитие. Влияе добре на любовта в жилището. Ако под аквариума на консетурката пъхнете монетка, така няма да свършват парите в къщата ви.

Хамстерите пък създават любов към домакинството. Те носят разбирателство на стопаните си. Гризачите отговорят за продължаването на рода. Най-добре е да стоят в кухнята.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
55
43
33
23
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Люската
Люската
14.05.2013 23:59
Аз знам по-добро средство за зачеване ;)
0
2
Илияна Мицева
Илияна Мицева
18.02.2011 00:17
Наистина е така. Прекрасните животинки са ни най-хубавият подарък, който ни е дала природата. В тяхно присъствие хората стават по-добри.
3
0