ezine.bg»Статии»Любопитно»Мотивация»Това са най-секси мъжете в социалните мрежи

Това са най-секси мъжете в социалните мрежи

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k141
1 от 9 Снимки

1. Лейс Матбърг


Лейс е лейтенант от Кралския норвежки военноморски флот, а с вида си на безпощаден викинг е завоювал много сърца. Казва, че предпочита да сече дърва в гората, за да поддържа форма, вместо да посещава фитнес залата, което напълно се вписва с външния му вид.

Дами, време е да оставите работата настрани и да оплакнете очи с най-секси изглеждащите мъже, които завладяха социалната мрежа Инстаграм със своите снимки и спечелиха милиони последователи.

Освен че изглежда греховно добре, тези господа не разчитат само на своята външност, но и на интелекта. Те са с разнообразни професии – лекари, инженери, спортни инструктори, модели и имат стабилни доходи.

Разгледайте нашата галерия и разберете кои са най-секси мъжете в Инстаграм. Те са с перфектни тела, ослепителна усмивка и излъчване, което ще завладее сърцето на всяка жена.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Banshi
Banshi
08.03.2020 16:50
Lasse Matberg си е ЛАСЕ а не Лейс. Името му се произнася по-скоро ЛАСА. Норвежкият език няма правилата на английския език. Има си свои правила : Оле Гунар Солскяер е Уле Гюнар Сулшар , ИВАР от сериала "Викинги" не е Айвар. Ерлинг Хааланд е Арлин Холан и т.н. Професионалистите журналисти е добре да си направят труда и да проверят, иначе е смешно.
0
0