ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Зодиите, алергични към брака! Вижте кои са те

Зодиите, алергични към брака! Вижте кои са те

Брак

Пръстен, сватба, брак – за това мечтаят повечето момичета още от малки. За повечето мъже това е логичното продължение на едни отношения. Някои зодиакални знаци обаче не са на това мнение.

Всеки познаваме поне един човек, който не иска и да чува за сватба. Бракът за него означава окови, които ограничават личната му свобода до минимум.

Да се вречеш във вечна вярност е едно дългосрочно обвързване. Като всеки договор, бракът има своите предимства и недостатъци. Докато в миналото е бил задължителен, за да създадеш семейство, днес ни е даден избор. Това дава шанса на някои хора да стоят колкото се може по-далеч от него.

Алергичната реакция към сватбата е зодиакално обусловена. Има две зодии, които не смятат, че тази огромна стъпка в живота на всеки от нас е в реда на нещата. Те бягат от него като дявол от тамян. Дори някой да вземе акъла им и да ги излъже да се бракуват, то няма как да ги задържи за цял живот.

Ето кои зодии не искат сватба!

Зодия Близнаци

Зодия Близнаци

Прекрасни оратори, те обожават да комуникират с най-различни хора. Способни са да завладеят всекиго и да го накарат да се влюби в тях. Когато дойде време за сериозни отношения обаче, Близнаците сякаш изключват. Те спират да намират общи теми с половинката, която вече е свикнала с шегите и закачките им - сякаш някой натиска бутон за режим без звук. Бракът олицетворява всичко, от което Близнаците се страхуват в света. Те са сред зодиите, които не искат да се женят.

Зодия Овен

Зодия Овен

Той е изключителни темпераментен и върши нещата по свой собствен начин. В живота има едни правила, които следва, и това са неговите собствени. Ако попадне в клопката на любовта с Овен, той изисква от партньора пълно подчинение. И за нищо на света не би рискувал свободата си. Почувства ли заплаха за неприкосновеността си, то заема защитна позиция, с която да запази себе си. Това е и причина връзките на Овена рядко да просъществуват. В нито едни отношения той не се чувства цялостен и в синхрон с половинката. Дори все пак някак да успеете да въвлечете Овена в брак, бъдете сигурни - той все някога ще ви напусне, защото тази зодия не иска да се жени.

Прочетете още точни астро съвети!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати