Ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Личното му число издава какъв е Той в любовта

Личното му число издава какъв е Той в любовта

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190198
2 от 11 Снимки

Лично число 2


Той е истински Дон Жуан. Умее да изслушва жените и да долавя нуждите им. Умее да им прави красиви комплименти и да ги ласкае със сантиментални изненади. Невинаги обаче намеренията му към противоположния пол са сериозни. В повечето случаи просто гали собственото си его, когато се сдобива с едно или друго нежно завоевание. Но влюби ли се наистина в някоя дама, е готов да ѝ отдаде сърцето си.

Личното число на всеки от нас разкрива много за характера, както и за поведението ни на любовния фронт. Разбира се, подсказва и що за партньор е даден мъж. Ако все още не сте успели да опознаете обекта на своите чувства, именно по личното му число ще откриете ценна информация за него в галерията ни по-горе.

За да стигнете до тази важна цифра обаче, трябва да извършите няколко прости изчисления. Припомняме, че личното число всъщност се явява едноцифрен сбор между деня, месеца и годината на раждане на даден човек.

Това означава, че ако мъжът на вашите мечти е роден на 9-ти юли 1981 година, трябва да съберете цифрите на деня (9), месеца (7) и годината (1+9+8+1=1). След това трябва да извършите още един път събиране на числата 9, 7 и 1, за да стигнете до числото 17. То трябва да се разбие на 1 и 7, за да се получи едноцифреното число 8, което се явява личното число на човек, роден на 9-ти юли 1981 година.

По същия начин можете да изчислите личното число на всеки, който ви интересува. Ако при сборуването достигнете числата 11 и 22, не бива да ги привеждате до едноцифрени числа. Те заемат специално място в нумерологията и трябва да се запазят. При всички останали случаи обаче се налага да събирате цифрите, докато достигнете число от 1 до 9.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати