ezine.bg»Статии»Интимно»Ето какво ви лъже мъжът ви, ако ви изневерява!

Ето какво ви лъже мъжът ви, ако ви изневерява!

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k146
Кръшкач
Бамбукова кутия за бижута с огледало
Практичен аксесоар за вашия дом:
Бамбукова кутия за бижута с огледало
30.00 лв.
Виж ››

Трябва да имате едно наум, ако половинката се прибира по-късно от работа, а според последно проучване във Великобритания трябва да задействате детективските си умения, ако редовно използва едно и също оправдание.

Според анкетите, представени Дейли стар, най-често използваното алиби на кръшкачите е записването на фитнес. Допитването показва, че упражненията се използват като параван както от мъжете, така и от жените.

Отговорите са събрани от сайта за извънбрачни афери Глийдън. Резултатите показват, че 49% от мъжете и 46% от жените лъжат партньора си, че тренират в залата, а всъщност изневеряват.

Голяма част от тях се стараели да се сдобият и с членство в спортен клуб, а не с обикновена фитнес карта, за да докажат на официалната си половинка, че са наистина запалени по спорта.

Фитнес

Мъжете най-често прикривали извънбрачните си забежки с футбол, тенис или голф клуб. Жените, от друга страна, използват йогата и пилатеса като извинение да се прибират по-късно у дома.

Излизането по женски или по мъжки също се използва като параван за прикриване на извънбрачни афери.

Сред най-популярните алибита, използвани от неверниците, са също нуждата от време за себе си, шопингът, професионалните ангажименти и посещенията в спа център.

Изневяра

Проучването казва и че изневярата е най-честата причина за разтрогване на брака. Юристите по семейно право във Великобритания казват още, че двойките, които не са успели да съхранят разнообразието между чаршафите, стигат до развод.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest