ezine.bg»Статии»Спорт и Диети»Йога»Удивително, но работи! Стойте в тази поза по 1 минута на ден

Удивително, но работи! Стойте в тази поза по 1 минута на ден

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k463
1 от 5 Снимки
Удивително, но работи! Стойте в тази поза по 1 минута на ден
Снимка: Takprosto

1. Сурия мудра


С това упражнение лесно ще се отървете от излишните килограми. Позицията на тялото подобрява функционирането на стомашно-чревния тракт и помага за ускоряване на метаболизма. Практикуването на упражнението само няколко дни ще ви накара да се почувствате готови да се отървете от излишното тегло.
Еластични фитнес ленти с дръжки и педали + ръководство
Качество без компромис:
Еластични фитнес ленти с дръжки и педали + ръководство
29.00 лв.
Виж ››

Движенията на ръцете и пръстите помагат всички енергии в тялото да се хармонизират. Може и да не ви се вярва, но само едно сгъване на пръста може да ви отърве от излишните килограми и главоболието. Тези упражнения се наричат Мудри и са ни познати благодарение на източната медицина.

Методът с мудрите е вид лечение – едно от най-ефективните и древни методи. Той представлява определени позиции на пръстите, които оказват влияние върху различни органи и системи. Мудра е специална ориенталска практика, допринасящи за правилното разпределение на позитивната енергия в най-добрите канали в човешкото тяло. Специфичната гимнастика за пръсти е уникален начин да управлявате енергията си само с помощта на каналите на пръстите.

В източната медицина съществуват десетки видове мудри, които лекуват всеки орган и неразположение на тялото. В галерията горе ще ви запознаем с петте основни мудри, които ще ви помогнат да си осигурите прилив на енергия и ще дадат жизненост на вашето тяло. Упражненията се извършват ежедневно в продължение на една минута. Резултатите ще дойдат скоро.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати