ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Твоят любовен хороскоп за първия месец от 2018-та

Твоят любовен хороскоп за първия месец от 2018-та

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
2k190301
11 от 12 Зодии

Водолей


Не позволявайте скуката да ви тласне към хора, които не са ви приятни. Общуването ви с тях може и да повдигне егото ви за известно време, но със сигурност няма да ви направи истински щастливи. Обвързани Водолеи, настъпва критичен период за отношенията ви през януари. Ако го преодолеете, ще се радвате на дълга и красива връзка.

През първите дни на януари тези от вас, които все още са свободни, едва ли ще имат много възможности за неангажиращи флиртове. Началото на годината ще трябва да запретнете ръкави и сериозно да се потрудите, така че нощният живот и забавленията ви ще бъдат сведени до минимум.

Интересно обаче е, че ще имате обещаващи срещи на работното си място и в професионална среда ще се запознаете със стабилни, улегнали и уравновесени хора, които са подходящи за ваши потенциални партньори.

В средата на януари шансовете ви да намерите партньор ще се увеличат повече. Много вероятно е дори ваши приятели да се опитат да ви сватосат с човек от кръга си.

Периодът след 17-ти януари ще е критичен за обвързаните личности. Част от тях ще имат нужда да си починат от своята половинка и това ще доведе до охлаждане в отношенията им. Ако се отдалечат прекалено много от любимия човек, има риск връзката им да се разпадне.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest