ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Твоят любовен хороскоп за първия месец от 2018-та

Твоят любовен хороскоп за първия месец от 2018-та

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
2k190301
3 от 12 Зодии

Близнаци


Необвързаните Близнаци ще се окажат на прага на нова връзка с човек, когото ще искат да променят. Но е твърде вероятно той да загуби първоначалния си чар, опитвайки се да им се хареса. Близнаците във връзка ще имат търкания с половинката си заради прекалената си непредсказуемост. Честата промяна на настроенията им определено няма да допадне на спътника им в живота.

През първите дни на януари тези от вас, които все още са свободни, едва ли ще имат много възможности за неангажиращи флиртове. Началото на годината ще трябва да запретнете ръкави и сериозно да се потрудите, така че нощният живот и забавленията ви ще бъдат сведени до минимум.

Интересно обаче е, че ще имате обещаващи срещи на работното си място и в професионална среда ще се запознаете със стабилни, улегнали и уравновесени хора, които са подходящи за ваши потенциални партньори.

В средата на януари шансовете ви да намерите партньор ще се увеличат повече. Много вероятно е дори ваши приятели да се опитат да ви сватосат с човек от кръга си.

Периодът след 17-ти януари ще е критичен за обвързаните личности. Част от тях ще имат нужда да си починат от своята половинка и това ще доведе до охлаждане в отношенията им. Ако се отдалечат прекалено много от любимия човек, има риск връзката им да се разпадне.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest