ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Твоят любовен хороскоп за първия месец от 2018-та

Твоят любовен хороскоп за първия месец от 2018-та

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
2k190301
9 от 12 Зодии

Стрелец


Необвързани Стрелци, стойте по-далеч от представители на противоположния пол, които принадлежат към по-младо поколение. Те вероятно ще ви привлекат с енергичността и младежкия си ентусиазъм, но бъдете сигурни, че не могат да ви предложат връзката, която търсите. Стрелците, намиращи се в сериозни отношения, не трябва да оставят партньора си за дълго сам този месец, защото конкуренцията за сърцето му ще е много голяма.

През първите дни на януари тези от вас, които все още са свободни, едва ли ще имат много възможности за неангажиращи флиртове. Началото на годината ще трябва да запретнете ръкави и сериозно да се потрудите, така че нощният живот и забавленията ви ще бъдат сведени до минимум.

Интересно обаче е, че ще имате обещаващи срещи на работното си място и в професионална среда ще се запознаете със стабилни, улегнали и уравновесени хора, които са подходящи за ваши потенциални партньори.

В средата на януари шансовете ви да намерите партньор ще се увеличат повече. Много вероятно е дори ваши приятели да се опитат да ви сватосат с човек от кръга си.

Периодът след 17-ти януари ще е критичен за обвързаните личности. Част от тях ще имат нужда да си починат от своята половинка и това ще доведе до охлаждане в отношенията им. Ако се отдалечат прекалено много от любимия човек, има риск връзката им да се разпадне.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest