Ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Тези фрази издават, че Той не те обича

Тези фрази издават, че Той не те обича

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190199
2 от 5 Снимки

2. Ако не ти харесва, намери си друг!


Тази фраза, която звучи почти като заплаха за скъсване, показва, че мъжът няма намерение да се бори за любовта ви. Готов е да се откаже от връзката ви при първия проблем, който се зададе на хоризонта ви.

Преди да започне връзка с даден мъж, една жена упорито се опитва да разбере дали той си пада по нея и какви са шансовете им да си паснат. Когато двамата се впуснат във връзка обаче, въпросите не свършват.

Тогава друга мисъл превзема ума на дамите и не им дава покой. Те искат да узнаят дали партньорът до тях ги обича истински, или просто се забавлява и няма сериозни намерения.

Истина е, че понякога е много трудно да се разгадаят действителните намерения на мъжа. Възможно е той да изрича красиви думи, да обгражда жената до себе си с луксозни подаръци, но дори тогава не може да се каже със сигурност, че планира да създаде семейство с нея и двамата да остареят заедно.

Тогава на помощ на дамите идват съветите на психолозите, които смятат, че именно от поведението на даден мъж може да се съди за отношението му спрямо дамата до него.

Специалистите открояват и издайническите фрази, които представителите на силния пол изричат, когато не обичат истински своята половинка и са с нея по егоистични причини.

Вижте кои са те в нашата галерия и разберете има ли бъдеще връзката ви.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати