Ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»6 признака, че Той е идеалният мъж за теб!

6 признака, че Той е идеалният мъж за теб!

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190199
2 от 6 Снимки

2. Можеш да разчиташ на него


Ако той е доказал, че можеш да разчиташ на него в най-различни ситуации и винаги намира начин да ги помогне, когато си в безизходица, не го изпускай за нищо на света. Ясно е, че значиш много за него и не пести усилия, за да те накара да се чувстваш спокойна и щастлива.

Имаш романтични отношения с един човек вече няколко месеца. Падаш си много по него и усещаш пеперуди в стомаха, когато той е наблизо или дори само когато чуеш гласа му по телефона.

Въпреки това в главата ти все още е пълна каша заради еуфорията, която те е завладяла покрай емоционалните ви отношения, и не можеш реално да прецениш доколко връзката ви има бъдеще. Хлътнала си до уши и вече си представяш как създавате семейство, отглеждате деца и остарявате заедно.

Но дали, докато ти се носиш в облаците, човекът до теб мечтае за същото? Истината е, че трудно можеш да разбереш дали един мъж има сериозни намерения към теб и връзката ви ще има блестящо бъдеще.

Въпреки това съществуват признаци, които показват, че в момента си с мъжа на живота си и нищо чудно той да се окаже бащата на децата ти!

Виж кои са тези знаци в нашата галерия и разбери още сега какво можеш да очакваш от отношенията си!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати