ezine.bg»Статии»Здраве»Как да се предпазим»Тайни за добро здраве, разкрити ни от животните

Тайни за добро здраве, разкрити ни от животните

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
2k190329
7 от 7 Снимки

7. Спете като ленивец


В днешния забързан и стресиран живот имаме нужда от повече сън и релакс. Не е зле да последваме примера на ленивеца възможно по-често.
Електрическа пила за пети с ролки
Препоръчано за теб:
Електрическа пила за пети с ролки
20.00 лв.
Виж ››

Животните не разполагат с човешката реч, но това не ги прави по-глупави от хората. Те имат инстинкти, които ги карат да подхождат много по-разумно от човека в редица ситуации. Освен това са способни на искрена обич, нежност и преданост, каквито днес рядко можем да срещнем.

Определено има какво да научим от животинския свят и това не се отнася само за поведението ни спрямо околните, но и отношението ни към нас самите.

Наблюдавайки дивите зверове, можем да научим страхотни техники, с които да се поддържаме във форма и да се радвате по-дълго на крепко здраве.

Така че, ако отдавна си мечтаете да влезете във форма, разгледайте нашата галерия. Там са описани движения на животни, които можете да прилагате, за да сте стройни, жизнени и отпочинали.

Те са естествени и ще са ви от голяма полза. Просто отделете малко време да ги видите и се опитайте да ги повторите. Няма да съжалявате.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати