ezine.bg»Статии»Мода»Модни Съвети»10 задължителни неща за мъжкия гардероб

10 задължителни неща за мъжкия гардероб

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k447
1 от 10 Снимки

1. Бомбър якета


Мъжките бомбър якета са изключително модерни. Освен това са и изключително удобни за хладните пролетни сутрини.
Магнитни стелки за акупресура
Препоръчано за теб:
Магнитни стелки за акупресура
13.00 лв.
Виж ››

Когато един мъж изглежда добре, това се забелязва от дамите. Все по-често силният пол обръща внимание на дрехите, прическите и външния вид като цяло.

Има голямо значение как сте облечени във всеки един момент. Тенденциите са нещо, което не е само за жени. Мъжете също трябва да им обърнат заслуженото внимание.

Голяма част от мъжете все още твърдо вярват, че поддържането на добър външен вид е привилегия на по-нежната част от човечеството. А това изобщо не е така. Мъжкият гардероб е също толкова важен, колкото и женският.

Поглед в миналото доказва колко важна е визията на един мъж. В началото и средата на XX в. голяма част от мъжете носят костюми, включително и в своето ежедневие. Рядкост било да се срещне мъж на улицата, който да не е с прилежно сресана коса, лъснати обувки и с вратовръзка.

Когато отивали на среща, мъжете добавяли кърпичка в джоба на сакото. И макар оттогава да е минало много време, перфектната визия е също толкова важна и днес.

Разгледайте нашата галерия и вижте кои са 10-те неща, които задължително трябва да присъстват в мъжкия гардероб. Бъдете стилни и елегантни във всеки един миг.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest