Ezine.bg»Статии»Мода»Модни Съвети»10 задължителни неща за мъжкия гардероб

10 задължителни неща за мъжкия гардероб

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
10 от 10 Снимки

10. Велурени обувки


Поне един чифт. Защото са стилни.

Когато един мъж изглежда добре, това се забелязва от дамите. Все по-често силният пол обръща внимание на дрехите, прическите и външния вид като цяло.

Има голямо значение как сте облечени във всеки един момент. Тенденциите са нещо, което не е само за жени. Мъжете също трябва да им обърнат заслуженото внимание.

Голяма част от мъжете все още твърдо вярват, че поддържането на добър външен вид е привилегия на по-нежната част от човечеството. А това изобщо не е така. Мъжкият гардероб е също толкова важен, колкото и женският.

Поглед в миналото доказва колко важна е визията на един мъж. В началото и средата на XX в. голяма част от мъжете носят костюми, включително и в своето ежедневие. Рядкост било да се срещне мъж на улицата, който да не е с прилежно сресана коса, лъснати обувки и с вратовръзка.

Когато отивали на среща, мъжете добавяли кърпичка в джоба на сакото. И макар оттогава да е минало много време, перфектната визия е също толкова важна и днес.

Разгледайте нашата галерия и вижте кои са 10-те неща, които задължително трябва да присъстват в мъжкия гардероб. Бъдете стилни и елегантни във всеки един миг.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати