ezine.bg»Статии»Спорт и Диети»Диети»Пийте тези напитки преди сън, за да отслабнете

Пийте тези напитки преди сън, за да отслабнете

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
2k190315
1 от 3 Снимки

1. Чай от лайка


Има успокояващо и отпускащо действие, което е важно за здравия сън. Освен това нормализира нивата на кръвната захар, което също е от значение, когато искате да поддържате теглото си в определена норма.
Спортен колан за отслабване с ефект на сауна
Препоръчано за теб:
Спортен колан за отслабване с ефект на сауна
20.00 лв.
Виж ››

Спането е от жизнена необходимост за продължителността на живота и здравето ни. Пълноценната дрямка ни помага и да нормализираме своето тегло. Ако не спим достатъчно, това се отразява зле на телесната ни маса. За щастие има напитки, които ни помагат не само да спим като бебе, но и да се сдобием с мечтаното тяло.

Смята се, че една от най-полезните напитки преди сън е чаша топло мляко. Напитката върши чудесна работа, когато не можем да заспим и се въртим нервно в леглото. Затопленото мляко ни кара да се отпуснем и да се успокоим и не след дълго да се пренесем в страната на сънищата.

Когато пък сме се наслаждавали на пълноценен и спокоен сън, на следващия ден сме заредени с енергия и сме много по-активни. А както знаете, активното движение е ключът към отслабването.

Разбира се, топлото мляко не е единствената напитка, която можете да приемате преди лягане, за да повлияете на теглото си. Вижте в галерията ни и други варианти, в случай че не употребявате животински продукти или пък просто не обичате мляко.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest